Jeg synes, at der hurtigt kommer stenslag i min forrude

Da jeg kørte på E20 her den anden dag, var der et stenslag , http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/, på min forrude , http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/, . Det var temmelig surt, pga. at jeg i forvejen just har haft bilen til reparation, og nu skal det ske igen. Det tager dog til alt held ej ret lang tid, blot omkring en tredive minutters tid. Herforuden tror jeg, at bilen er forsikret, og glasskader er vist inklusive, men jeg er ikke sikker, derfor skal jeg lige have spurgt min kæreste. I hvert fald betyder det, at udbedringen af det førnævnte stenslag i bilens forrude bliver omkostningsfrit, bortset fra hvis vi bliver nødt til at betale et beløb til forsikringsselskabet for selvrisikoen. Stenslaget kræver muligvis en udskiftning af hele bilruden, for det er nemlig et rimelig stort stenslag. En udskiftning håber jeg ikke på, da det nok kommer til at vare endnu længere tid, og det bliver også dyrere for os, hvis vi altså selv skal betale. Jeg synes faktisk, at der generelt let kommer stenslag på bilens forrude. Kan en forrude være svagere end andre forruder? I har nok allerede fornemmet, at jeg ej har ret meget styr på det med biler, men biler er jo desuden mest en hobby for mænd og ikke kvinder. Det, som er vigtigt for mig, er, om min bil er flot.