Jeg tilbyder yngstebarnet hatte til udklædning, udklædningstøj og anden udklædning både her og i børnehaven

Hvis Mynthe bestemte, så var pigen klædt som giraf, klædt i Frozen udklædning , dramashop.dk/page/udklaedning-33, eller lignende udklædningstøj , dramashop.dk/drama/udklaedningstoej.htm, fra hun er vågen til hun skal i seng. Udklædning er det allerbedste at være iklædt i efterhånden langt tid. Et lille æble tæt på stammen, for mor her er også meget kulret med udklædningstøj og især hatte til udklædning , dramashop.dk/kostume/category/hatte-til-udklaedning-19, . Heldigvis studser kollegerne ikk over, at moi kan finde på at have udklædningstøj eller hatte til udklædning. Det sker ind imellem.

Min datter holder meget af udklædning, udklædningstøj og hatte til udklædning. Så når jeg skal til at afgøre, hendes næste børnehave, da planlægger undertegnede at prioritere hvorvidt de lægger vægt på udklædningstøj og hatte til udklædning og hvorvidt stedet lægger vægt på udklædning og leg.

Under forårsudsalget har undertegnede forkælet min tøs med nyt udklædningstøj som hun kan vokse i. Andre personers poder drømmer om Barbie og Lego plus en Bonbonland, så er min unge blot vild med udklædningstøj & hatte til udklædning.