Jeg valgte en ce5 clearomizer for 2 dage siden, og den virker fremragende

Det være vanskeligt at finde ud af, hvad for noget udstyr du bør bruge, dersom du præcis er begyndt på at dampe, da markedet er så utrolig stort. Udover at du kan anvende mange brands af ecigs plus tusindvis af smagsvarianter til din evæske – her sælges oven i købet mange batteristørrelser, clearomizere plus opladere! Det bliver den, som omdanner ejuicen til vanddamp, idet du anvender din el-cigaret – clearomizere er et mundstykke & en atomizer i ét. Her laves et hav af varierende clearomizere, men nogle af de mest solgte forbliver en ce4 & en ce5 clearomizer - www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type – .

En ce4 clearomizer {www.e-bloss.se/clearomizere–atomizere/clearomizere-ce4-ce5-type} vil være en fremragende clearomizer til dig, som netop er startet med at dampe. En ce4 clearomizer bliver på grund af dette tit faktisk det, som du finder i et starterset. En ce4 clearomizer er i stand til at holde 1,6mL evæske, så den føles ej enormt stor. Den skal egentlig skiftes ud ganske hyppigt, for ce4 clearomizeren kan holde én til 2 uger under gennemsnitlig slitage. I kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ikke fornye brænderen i en ce4 clearomizer, så man bliver pga. dette nødsaget til at benytte en helt ny, dersom den bliver for slidt. Her kan man let udskifte brænderen efterfølgende 1 til 2 ugers anvendelse, og en ce5 clearomizer kan indeholde 2mL ejuice. En ce5 clearomizer giver hyppigt en bedre smagsaroma i forhold til en ce4 clearomizer, pga. at brænderen placeres i bunden plus således hele tiden bliver tilført ejuice.

I det tilfælde at du lige er startet med e-cigaretter, bør du med fordel bestille en ce4 clearomizer, til den dag du føler dig parat til at opgradere, for det virker logisk nok lidt mere kosteligt med en ce5 clearomizer.