Jeg vil mene at et kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat/speedbådskort virker som en skøn gave

Det er lige straks Sebastians fødselsdag, og dér vil jeg gerne overraske ham med et styks kørekort til speedbåd , http://www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad, . Et styks speedbådscertifikat , http://www.dksp.dk/speedbaadscertifikat, har han snakket om i flere måneder, så det er muligt at han kan dyrke sejllads med vennerne – lige som jeg selv kan deltage i løjerne. Mine forventninger er at den slags speedbådscertifikat vil lede til herlige ture med madpakke og termokande til eksempelvis de små øer eller afslapning i én af havnene i Nordsjælland.

Jeg har god erfaring med at være til havs. Jeg er søstærk, og jeg kan faktisk godt lide, at der ikke er noget som helst at holde styr på på en båd når der er styr på at styre båden. Ingen computer og ind imellem intet signal til mobilen. Skønt. Så ham og jeg må hellere få håndteret det speedbådskort , http://www.dksp.dk/speedbaadskort, med et kørekort til speedbåd inden ham og jeg kan leje en båd og sejle ud. Og han kan tage ud på drengetur og då anvendt et nye speedbådscertifikat, og moi kan blive hjemme og slappe af. Det er meeega fantastisk.

Nu er det naturligvis ikk’ på den måde, at det er et decideret speedbådscertifikat jeg forærer ham. Det er naturligvis bare et gavekort til et speedbådskort jeg mener – fyren må naturligvis på egen hånd knokle for at få det her kørekort til speedbåd men det er søde mig der har betalt, så kæresten starter på projektet.