Jeg vild med anskaffelser af 80’er udklædning samt 80’er tøj

Jeg knuselsker mit 80’er tøj & 80’er kostumer. Lille jeg holder så meget af det, at undertegnede virkelig opstøver størstedelen af undertegnedes 80’er tøj blandt 80’er udklædning plus 80’er kostumer ved online kostumebutikker. Den slags udklædningshops har gerne neonfarvet velegnet tilbehør som eksempelvis strømpebukser, hot pants og benvarmere.

Undertegnede tager ofte mit 80’er tøj på og har indrømmet ofte inviteret drikkegilde der har 80’er udklædning, 80’ tøj eller 80’er kostumer som tema. Den glæde er undertegnede ik alene om. Undertegnedes 1 år ældre storesøs er præcis også på samme måde – at undertegnede har passionen fra Marianne, at glade jeg hylder 80’er tøj, fordi tøsen gennem størstedelen af tiden i gymnasiet havde 80’er udklædning & 80’er kostumer på såvel til sjov og ballade som til hverdage. Nogle gange i fuld 80’er udklædning og til tider bare med nøje valgt tilbehør.

Stilen fra 80’erne med rulleskøjter og masser af farver holder jeg meget af. Undertegnede synes det er cool, hvis mine veninder tuller rundt 100 % iført sort, så tropper undertegnede op i kulørt 80’er tøj. Veninderne har nævnt at mit skrud ser ud som 80’er udklædning – og tøjet er tit også 80’er kostumer, moi benytter, idet de er ret billige og et godt alternativ til at gå i genbrugs-butikker, der ikke så tit tilbyder rigtigt 80’er tøj. Det er nemt at indkøbe garderobens 80’er kostumer på internettet så jeg derefter kan få tilbehør og tøj leveret måske næste dag. Og hvis behovet for at udfordre glæden for 80’er tøj skulle komme så har de nemlig tilbehør og kluns med referencer fra øvrige årtier. De har også utallige elegante rober, som kammeraterne hylder. Nogle af frøkenerne ejer modsat også på egen hånd en smule 80’er udklædning som eksempelvis kulørte briller plus neon-armbånd, så jeg spreder min 80’er tøjstil.