Kernefamiliens uoverskuelige projekt er beklageligvis; rensning af terrasse – vi er tilbageholdende.

Jeg søgte på rensning af fliser (http://alge-stop.dk/rensning-af-fliser) og rensning af terrasse (http://alge-stop.dk/behandling-og-rensning-af-terrasser) og har fundet mange selskaber. Men hvilken skal jeg lige tage? George foreslår, at vi bare selv kan ordne rensning af tag (http://alge-stop.dk/rensning-af-tag) og rensning af terrasse, men jeg orker det altså ikke. Det ville være skønt, såfremt manden så gjorde det selv, men han er temmelig ligestillingsbevidst og tænker ikke, at jeg kan slippe af sted med at trække ”kvindekortet” og få manden til at ordne håndværkerjobbet. Min mand er ikke sådan en type, som fikser min jernhest for mig. Næh, det skal jeg ligge og rode med selv. Dog regner han så ikke med at jeg vasker eller stryger hans tøj, så det er måske ærligt nok. Men han får mig altså ikke til at starte på rensning af tag eller rensning af terrasse. Så projekt rensning af terrasse og rensning af fliser står jeg fast på, at vi må betale os fra.

Det er overhovedet ikke en løgn, at mig og min mand har ofret laaang tid på at få lagt en ny terrasse og bygge ny carport. Men i samme øjeblik som jeg glædede mig til, at slappe af i et færdigt hus, indvendte min husbond, at han vurderer, at vores hjem har behov for en rensning af fliser i indgangen og en rensning af terrasse. Ih. Jeg gider jo ikke at fikse rensning af tag eller gå og rense fliser. Jeg synes, at jeg har puklet nok med at lægge fliserne til vores terrasse.

Så … kan nogen foreslå et etablissement der kan ordne vores rensning af terrasse og og har en god service? Præcis som alle andre ønsker jeg at lytte til den personlige rekommendation frem for at søge uden kendskab til firmaerne på google…