Klodsede jeg må score mig fabriksny skærmbeskyttelse skabt i panzerglass/panserglas iphone

Ej så gjorde jeg det igen igen. Moi + Frederikke måtte bare lige sende et stk billede af os sammen i 6A da vi kørte hjem efter fødselsdagsfesten hos Dan, og ud af hænderne taber jeg selvfølgelig min iphone 3 (uden skærmbeskyttelse skabt i panzerglass). mister jeg ik blot min iphone 3. Ak iPhone 3 havnede på noget spidst skærmen ned. Vi stønnede samtidig. Min veninde tog iphone. Nææh nej min mobil op & frontglasset var ganske enkelt knust, fordi min mobil ik’ var dækket med skærmbeskyttelse. Kendte I til, at du har mulighed for at påsætte professionelt skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas , pavoscreen.dk/panserglas, til iphone? PS. staveplade mangler til panzerglass/panserglas til iphone? Det anede undertegnede ik, at du kunne gøre, meen lille jeg har jeg købt skærmbeskyttelse lavet af panserglas til iphone – smartphonen vil dukke op i pakkeboksen om to dage.

Undertegnede fandt og anskaffede smartphonen på en en webside der tilbyder cool pazerglass der giver skærmbeskyttelse. Smarte mig vidste overhovedet ikk, at vi kan købe panserglas til iphone. Det er vidst absolut usynligt og fint & endvidere kan sådan en skærmbeskyttelse af panzerglass sikre, at man nemt kan placere smartphonen med mine nøgler uden et dumt cover.

Jeg kunne også google en kende om reparation mobilos, men moderne jeg foretrækker at erhverve et stk splinterny panserglas iphone , pavoscreen.dk/panserglas/til-iphone, , idet min sidste mobil jeg besad var faktisk en 3er (der ikke havde skærmbeskyttelse). Så et styks splinterny iphone + panserglas til iphone nok være en virkelig god investering, især fordi lille jeg snart skal til Dresden og bo og ser frem til at kunne være med i alt derhjemme med min nye tlf beskyttet med panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg hujende begejstret pga sådan en indkøb af skærmbeskyttelse lavet af panzerglass/panserglas iphone mobilen.