Køb din dieseltank, benzinpumpe eller håndpumpe hos en professionel forhandler og få kvalificeret rådgivning

Brug for en håndpumpe - cogetil.dk/da-DK/Haandpumpe-Dieselslange.aspx – ?

Brug for en håndpumpe til diesel, smørreolie, petroleum mm. Du kan fx finde frem til håndpumper, der passer til smøreolie, kølervæske, benzin, olie og diesel. Benzinpumperne kommer med og uden slange, og giver forskellige ml. per pumpeslag. De kan også opstøves, så de passer til diverse størrelser tromler.. Snak med en kompetent forhandler, hvis du ikke ved, hvilken håndpumpe du har brug for. Har du brug for det, kan du fx rekvirere en håndpumpe, der kan fastsættes direkte på olietønden. Du kan også vælge at bruge en håndpumpe, når du tanker benzin på din båd og vil slippe for at løfte på 20 liters dunke og undgå at hælde en ekstra liter ud , fordi du ikke når at registrere, at tanken er fud. Du slipper også for el og gnister, når du benytter en håndpumpe. Dét skal jeg helt sikkert ikke have noget at gøre med i nærheden af brændstof!

Benzinpumpe - cogetil.dk/da-DK/Benzinpumpe-Oliepumpe.aspx#81 – ? – Køb en ny benzinpumpe og få flere hestekræfter

En benzinpumpe sidder bl.a. i din bil, og den benytter du til at fylde brændstof på bilen. Hvis du skal bruge en benzinpumpe, så kan de findes i utallige størrelser og også i en universalmodel. Hvad skal du have en ny benzimpumpe for, tænker du måske. Jo ser du, benzinpumpen giver f.eksempel bilen mange hestekræfter. Se, det er jo ikke skidt. Køber du online, er der i øvrigt tid og penge at betale mindre.

Dieseltank (cogetil.dk/da-DK/Dieseltank-Dieselpumpe.aspx)

Du skal sagtens opstøve 1 dieseltank, der matcher alle dine behov, hvis du finder nyt. Tankene kan fås i både plast og stål og i mange størrelser og farver. Tænk endelig over at vælge en dieseltank i plast. Den er lettere og dermed lettere at flytte . Den ruster ikke, og så danner ikke så meget kondens i tanken.