Kontraventiler, trykluftdyse, spray dyser og hydraulisk forstøverdyse virker ikke liiige som et relevant samtaleemne

En totalt girly-girl vil jeg ik’ sige, at jeg er, men jeg ved dog ikk’ en rungende fis om ting som kontraventiler, spray dyser, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse. Den viden har kærestesøgende migs seneste stævnemøde sandelig. fyren har et arbejde med hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, kontraventiler og trykluftdyse og da vi var ude i onsdags, og jeg hørte manden om arbejdet, da oplyste han mig. Undertegnede aner så ikke en skid og havde svært ved at plapre med på emnet. Har nogle af jer læsere som mig været på stævnemøde, hvor ham fyren bare taler lidt meget om emner, man ikk’ kender til?

Trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler og spray dyser det er ik’ liiige undertegnedes interesse. Men manden lod til at være absolut sød og sympatisk plus som én der virker fremadstræbende og begejstret for hans arbejde. Så han virker egentligt ret lyst. Fyren talte naturligvis også omkring andre ting end spray dyser, kontraventiler, trykluftdyse og hydraulisk forstøverdyse synede ham manden til at være virkelig sympatisk. Daten synede også ret optaget af min person mine job.

Så .. synes I læsere, at undertegnede ska’ hænge ud med at date én, der beskæftiger sig med kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, trykluftdyse og spray dyser? Undertegnede har altid ment, at det virker særdeles livsvigtigt at fatte kærestens arbejde, så du kan vende det medham. Men måske batter det ikke noget, at mor her ikk’ ved noget overhovedet når det kommer til spray dyser, kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og trykluftdyse + ikke vil bestræbe mig på at lære at tale med om emnet. Hvis vi bare ka’ snakke med hinanden om tidlige morgener, godt kollegaskab og dumme regler, så kan jeg og ham ganske givet sagtens opstøve nogle ting som vi er enige om, regner jeg med.

Jeg giver ham sgu et forsøg mere. Kryds fingre.