Kostumer til firma-udklædningsfest

I november skal mig og min kammerat til firma-kostumefest, og dermed skal jeg købe kostumer til os. Jeg har tænkt på talrige forskellige halloween kostumer. Det er sågar ligeledes i efterårsmånederne, der er oktoberfest, der oprindeligt stammer fra Tyskland. Til oktoberfesten har man tyroler kostumer på. Jeg var dermed i indkøbscenteret i en kostumeshop her forleden dag. I kostumeshoppen havde de et væld af halloween kostumer såvel som endda tyroler kostumer, men endvidere rimelig mange brugbare rekvisitter; sminke, masker og parykker, et cetera. Til at starte med kiggede jeg på kostumer, så jeg kunne få inspiration. Kostumer i lange baner havde de, og mange af dem var fortrinlige. Dernæst bevægede jeg mig hen til masker, parykker såvel som sminke, og ligeledes her havde de et bredt udvalg. Det endte med, at jeg købte to ret cool kostumer. Efter jeg havde sluttet købet af kostumer, gik jeg hjem til kammeraten for at vise ham de halloween kostumer, jeg havde købt. Opstemt blev han, da han regnede ud, at det var skeletter, vi skulle klædes ud som. For resten nævnte jeg berørte tyroler kostumer, hvorefter vi snakkede om at tage til en oktoberfest sammen til efteråret. Jeg kan ikke vente med at se mig og min ven i de udklædninger, jeg har købt. Jeg tror, vi bliver uhyggelige. Jeg kan desuden ikke vente med at se kollegernes udklædninger. Det bliver helt sikkert en sjov halloweenfest. Af en eller anden grund er udklædningsfester for det meste altid en anelse mere sjove end normale arrangementer.