Kunne du tænke dig at tage et trailerkort?

Har du i tankerne at bruge penge på en trailer el. en campingvogn? I det tilfælde må du have et BE kørekort for at måtte køre med den bag på bilen. Min far er både ejer af en trailer plus campingvogn, og derfor arbejder jeg på at tage et trailerkørekort » http://www.trailerjan.dk/,, også blot kaldet trailerkort » http://www.trailerjan.dk/hvad-kan-vi/be-korekort,, samt et campingvogn kørekort, og begge dele betegnes som et BE kørekort.

Når jeg vil bruge fars trailer, er jeg altid nødsaget til at lade ham tage med, så han kan køre bilen, for det må jeg jo ikke, idet jeg ikke indehaver trailerkørekort. Han har det uheldigvis ikke ret godt med at køre i bil længere, og dermed glæder jeg mig til at have et trailerkort, så jeg ikke er nødt til at bede ham om at køre bilen med traileren. Jeg benytter ofte traileren, så et trailerkørekort bliver særdeles behageligt at få.

Jeg har altid gerne villet på ferie i campingvogn med min hustru foruden børnene, dog har det ej været muligt for os at gøre, eftersom at jeg ej har campingvogn kørekort. Vi rejser til Tyskland med fars campingvogn, når jeg har fået mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var lille, var mine forældre og jeg tit på campingferie. Min far har nemlig været i besiddelse af sin campingvogn og sit BE kørekort i masser af år. Jeg skal snart til køreprøve, og jeg håber, at jeg består den. Jeg glæder mig yderst meget til at få et BE kørekort.