Langt de fleste tilbud har akkurat nu kløgtig efterskole motion.

Mit år på efterskole , www.kongenshusefterskole.dk, var det bedste år i hele mit liv… Jeg vil ergo anbefale et efterskole ophold til hver og en, der skulle vise en vis form for interesse. Jeg tilbragte et herligt år på efterskole, hvor jeg blev klogere på mig selv. Det er bonkammerater, som jeg den dag i dag ses med, nogle gange om året. Det er perlevenner, som jeg ej ville undvære. Sammen med nye bekendtskaber fik jeg som bonus også fornyet selvværdsfølelse under mit efterskole ophold. Dét kan alene forklares ved al den efterskole motion, jeg tog del i! Hver eneste dag var der for alle elever på skolen tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, & dét var det allerbedste, vi vidste! I de knap så kolde formiddage foregik det i naturen, og det havde som konsekvens, at vi samtidig med motions-delen, fik mere end rigeligt med livsbekræftende luft. Min efterskole havde interesse i at tilbyde en helende efterskole kost og motion , www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html, var der som akkurat formidlet også masser af. Alle efterskoleeleverne elskede året på efterskole hvilket skyldtes al den efterskole motion, de tilbød. Jeg opbyggede en fortrinlig form, og formen har fulgt mig også som ældre. Og mit år på efterskole er jeg fantastisk taknemmelig for.

Mange unge mennesker påtænker at bruge et år på efterskole, & den idé er ik spor underligt. Bestemt ikke, såfremt man ikke er opslugt af sport, kan efterskole motion blive en rolig indføring. Der eksisterer naturligvis nok ubevidste tankemønstre omkring, at efterskole kost og motion tit bliver glemt, men det er ik min opfattelse. Adskillige personer er vidende om, at hver og en efterskole kæmper for at gøre det allerskønneste for sine elever. Af den årsag er lærerne ofte ekstremt interesseret i at kunne offerere både sund efterskole kost og motion, hvor alle elever kan klare mosten. Ergo: min anbefaling til alle Jer derude er; gør det! Ta’ en chance, & ta et år på efterskole, dét vil du på ingen måde komme til at begræde! Vi kender i al fald ingen, som ik har haft et herligt ophold dengang de tog et år væk hjemmefra!