Lidt om at ændre holdning omkring den bedste efterskole på Efterskolernes Dag

Et held var det at min mor og mig ræsede til Efterskolernes Dag » http://www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag, inden at jeg have valgte min efterskole. Jeg var langt mere afklaret omkring, den efterskole jeg ville vælge, da jeg kom retur fra Efterskolernes Dag. Jeg ændrede standpunkt efter Efterskolernes Dag. Det oplevedes mere bedre på den skole, som havde været min 2. prioritet.

Det er med at udvælge den hyggeligste efterskole og så søge plads. Forinden undertegnede tog på efterskole var jeg ganske meget i tvivl vedrørende, hvad for en efterskole jeg ville vælge. Der var Efterskolernes Dag min undsætning. Ved Efterskolernes Dag har skolerne åbent for nysgerrige, så du og dine forældre kan komme ud at kigge. Der er tralvt, men fedt vil det være at komme ud og opleve de efterskoler du har kig på og fornemme tonen og stemningen.

Efterskolernes Dag er en ret anspændt oplevelse. I min husstand har vi ikk bil, så vi lånte morbrors Nissan, så jeg kunne møde de efterskoler jeg havde kig på. PÅ det tidspunkt hvor jeg så nummer to skole på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at den den skole ville jeg tage.