Lidt om en tilmelding til kursus i personlig planlægning og effektivitet, tidsrøvere som Instagram og at prioritere

Kender jer læsere venner eller bekendte, som har oplevet sådan et kursus i personlig planlægning » http://www.workbetter.dk/personligplanlaegning/c2pj, og effektivitet? I de her måneder er moi super travl på grund af mit arbejde, venner, fritidsaktiviteter og bloggen. Perhaps desuden en anelse for travl. For tiden kan jeg opfatte hvordan uopmærksomme mig taber det daglige overblik, overser at vælge hvad jeg foretrækker at spendere mine vågne timer på og på samme tid lander i tidsrøvere som Instagram og Facebook. Det er så vidt jeg ved temmelig kendt for mange. Dog havde jeg ik’ spekuleret på, at jeg kunne ændre på det før jeg læste om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det lyder det bedste for moi medt være på sådan et kursus i personlig planlægning.

Mindsandten om ikk’ min søster Annemette og jeg har tilmeldt os et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to skal vi blive bedre til at sige nej og se forskel på hvad for noget der er nødvendigt, og hvad for noget der bare er tidsspilde. Så godt det bliver at få kompetencer inden for personlig planlægning – såvel når jeg er på job og efter arbejde.

Undertegnede overvejede ik rigtig at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at det er fin tid spenderet på at blive klog på personlig planlægning hvor jeg kan blive mere effektiv i min hverdag.