Lidt ubeslutsom omkring fremtiden? – Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense er en god begyndelse

Er Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense {http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus} interessant for nogle af jer

Måske ved du allerede, hvad du ønsker at læse til. Det kan tænkes, at du går uden tøven efter en sproglig uddannelse på AAU eller KU eller drømmer om at blive politibetjent, sygeplejerske eller socialpædagog.

Uanset hvilke drømme for dit studie, du gør rundt med, er jeg sikker på, at Fyns hf-kursus, Hf Odense og Hf Fyn giver dig det fedeste udgangspunkt for at få dine drømme til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu ved jeg, at jeg skal søge ind på uddannelsen til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at blive optaget.

Jeg vidste ikke hvad jeg havde lyst til, da jeg gik ud af skolen. Er du heller ikke afklaret?. Fyns hf-kursus/Hf Odense/Hf Fyn giver en mulighed for ekstra tid til at finde din vej. Det finder du ud af.

Hf Odense, Fyns hf-kursus og Hf Fyn – Gå efter drømmen

Går du ud af 9. klasse til maj, og drømmer du om at få en HF på Fyn med utallige muligheder at vælge imellem? Såfremt du tager din hf midt på Fyn hos Fyns hf-kursus, HF Fyn eller Hf Odense, så har du mulighed for at målrette HF-en til lige akurat den uddannelse, som du drømmer om. Det var det rigtige for mig.

Foruden den almindelige hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B og C, tilbyder Hf Fyn, Hf Odense og Fyns hf-kursus desuden linjerne: Pædagoglinjen, Sproglig HF, politilinjen plus Naturfags- og sundhedslinjen. Hver især er linjerne skræddersyede til at gøre dig klar til den pågældende uddannelse.

Hf Odense/Hf fyn/Fyns hf-kursus adgangskrav

Drømmer du om at læse en Hf Fyn/Hf Odense hos Fyns hf-kursus? Så skal du først leve op til en række adgangskrav. Er det over et år siden, at du er gået ud af 9. klasse? Så bliver du bare indkaldt til en optagelsessamtale, hvor Hf Fyn/Fyns hf-kursus/Hf Odense så ser på dine personlige og faglige kvalifikationer.

Afslutter du folkeren til maj, skal underviserne finde ud af, om du er klar til at starte på en hf. I nogle tilfælde vil det være nødvendigt, at du kommer til optagelsesprøve, før du kan tage HF-en hos Hf Fyn, Fyns hf-kursus og Hf Odense. Det var jeg nødt til, men det var egentligt ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Det klarer I nemt, så I kan komme på Hf Odense/Fyns hf-kursus/Hf Fyn lige som mig