Lidt vedr. kompetencer inden for gravemaskiner og benytte minilæssere, dumpere og dozere

Min storebror har scoret arbejde med dumpere {www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/dumpere}, minilæssere {www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere}, dozere {www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv} og gravemaskiner. Han var virkelig henrykt, da han forleden nævnte det, og min respons var kun … øøh ahva? Inden da har jeg ik vidst noget som helst om minilæssere, dozere og dumpere, og gravemaskiner har jeg aldrig rigtig tænkt synderligt om. Men her for tiden har broderen gennemført et længere forløb i at håndtere de her minilæssere, gravemaskiner, dumpere og dozere.

Mine brødre og undertegnede mødes jævnligt til filmhygge eller ture i biografen eller til aftensmad og brætspil om søndage eller til James Bond-aftener. Så jeg vil sikkert som følge af det komme til at lytte til yderligere vedr. min brors arbejde med minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere. . Jeg er beredt på at snakke med om minilæssere, dumpere, dozere og gravemaskiner, forbi han altid er åben over at høre på min plapren om shellack, ansigtsbehandlinger og massage, som undertegnede jo udfører i arbejdet.

I læsere ka’ godt være afslappet. Dozere, minilæssere, dumpere og gravemaskiner bliver ikke et fast tema her på min weblog. Det skulle da lige være hvis undertegnede begynder samme arbejdsplads.