Lige siden jeg var en rolling har jeg efterstræbt ferierejser!

Personligt har jeg altid nydt at drage ud i verden. Derfor kan jeg uden tvivl forstå det skarpe ordspil: at rejse er at leve! Jeg rejser hyppigt væk i lang tid, de gange jeg tager på en af de der langtidsrejser - www.samson-travel.dk/rejsetyper/langtidsferie – . Jeg arrangerer kontinuerligt mine ferierejser - www.samson-travel.dk/forside – således, at jeg oplever så meget som muligt. Hvilket forårsager, at skemaet jævnligt er propfyldt, af den grund, at jeg tænker at nå at se så mange nye ting, som er realiserbart. De gange jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA - www.samson-travel.dk/rejsemaal/usa – eksempelvis, kan jeg fornemme allerede om morgenen, at jeg glæder mig! Og hele forspillet med at forberede og købe kommende langtidsrejser er bestemt eventyrligt… Jeg ønsker netop at være i stand til at drømme om mine ferierejser i så lang tid som muligt!

Som tiden går har jeg været heldig at udforske mange nationer. Mit mål er at nå at aflægge et besøg hos så mange lande som muligt. Og jeg stræber efter at vedvare med at tage på ferierejser, akkurat indtil kroppen ikke kan klare mosten… Det er bekvemmeligt, de gange familien rejser fra Aalborg & rejser til USA for eksempel, fordi flyvepladsen ligger i gåafstand fra mit hjem. Så plejer jeg at tage af sted i fornuftig tid, inden flyet letter, fordi der eksisterer ej noget mere forfærdeligt end at være nødsaget til at jage afsted. Når man for eks. rejser til USA og rejser fra Aalborg lufthavn, har jeg kendskab til, at passagerene skal være der mindst et par timer før. Jeg har været på så mange langtidsrejser, at jeg beskrive procedurerne minutiøst. Jeg er så kløgtig til at navigere i denne verden, hvilket kan forklares med, at jeg har oplevet flere ferierejser, så jeg ved, hvad som venter mig i en international lufthavn. Mit næste eventyr venter på mig, når hele familien nok engang rejser til USA. Hele familien rejser fra Aalborg lufthavn om 2 måneder, og vi kan næsten ej få armene ned!