Lillesøster lovsynger elektroniske cigaretter. Måske sku’ jeg gå over til elcigg/e cigarett

Jeg har i lang tid været træt af min rygning. Generede jeg har jævnligt ondt i halsen, & ka’ faktisk ikk’ fordrage ideen om at du er bundet af rygning og ha’ problemer med at være i et fly utallige timer til New York om 3 måneder uden en cigaret. V.h.a. et styks elektroniska cigaretter , www.e-bloss.se/om-oss/elektroniska-cigaretter-faq, , e cigarett - www.e-bloss.se, , elcigg - www.e-bloss.se/elcigg, (kært barn diverse betegnelser), kunne smøgtrængende jeg undgå et par af problemerne. Det er samtidig være en mulighed med elektroniska cigaretter at mindske styrken af nikotin. Yderst lovende.

På internettet står der, at elcigg, e cigarett og elektroniska cigaretter (som vidst egentligt skulle være det samme), lader til at være bedre for luftvejene og for sundheden i det hele taget. De cigaretter dufter desuden bedre end gammeldags tobak. Moi ved ikke om elciggs er mere prisvenlige end gammeldags cigaretter … og undertegnede undgår jo stadig ik’ problemerne mens jeg er i luften. Men jeg grubler trods det over at gå over til elektroniska cigaretter, elcigg eller e cigarett.

Min elskede søster har brugt cigaretter fra 15-årsalderen og for tiden anvender hun elektroniska cigaretter. Min søster har foreslået, at jeg prøver den elcigg/e cigarett hun damper på straks moi kommer og kigger forbi hende om tre til fire weekender. Det er ikke lige med det samme at jeg får tid til at rejse hen til søs på Langeland, og derfor overvejer jeg at tage hendes begejstrede fortælling for pålydende og selv erhverve e cigarett online. Jeg har fundet utallige homepages med elektroniska cigaretter til fair priser på elektroniska cigaretter, og her ka’ moi anskaffe en pakke til at starte med.