Manden og jeg har haft gang i hulmursisolering af vægge samt understrygning/overstrygning af taget

Før jeg og min mand købte parcelhus kendte jeg ikk’ ord som hulmursisolering » tagxperten.dk/isolering/hulmursisolering-koebenhavn,, understrygning » tagxperten.dk/over-understrygning/koebenhavn-sjaelland, og overstrygning » tagxperten.dk/over-understrygning/overstrygning-koebenhavn,. Husrenoveringen har givet nye kvalifikationer. Hvis understrygning på det gamle tag i tegl opgiver, derefter bliver taget utæt. Det er vidst også relevant for overstrygning, for jeg har fået forklaret at overstrygning og understrygning er lidt ens. De har samme funktion.

Hulmursisolering har ikk været så kæmpe at få udført, som vi forventede. Først træffe valg imellem hulmursisolering med papiruld eller rockwool. Men da beslutningen var truffet var det sørme ganske nemt. For hulmursisolering kan ordnes ved at håndværkeren blæser isoleringen i væggen igennem mindre huller. Hulmursisolering er ikke lig med væltede vægge.

Endelig tag fat i mig, så fremt du skal vide noget hulmursisolering, understrygning og overstrygning. Jeg vurderer personligt, jeg har opfattet meget i tiden med vores renovering. Så stil mig endelig spørgsmål om hulmursisolering, overstrygning og understrygning?