Min afslappede søster og moi bliver ikke ligesindede når det drejer sig om lejeboliger – lejebolig Sydsjælland/lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro

Min søster & jeg er begge to på udkig lejeboliger {http://nordichousing.dk/} her for tiden. Min søster og jeg har pladret om at hende og jeg sku’ finde et par lejeboliger i fællesskab hvor vi kunne have residens sammen med hinanden eller i det samme lokalområde. Men ideen duer ik. Mig og min søster drømmer om nogle meget forskellige beliggenheder, og mens jeg eftersøger lejebolig Hellerup eller lejebolig Østerbro {http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/koebenhavn-oe/}, så googler min søster på ”lejebolig vestsjælland” og ”lejebolig sydsjælland {http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/}”.

Selv er jeg virkelig en urban pige, der foretrækker at gå i byen og tage på cafe. I stedet taler min søster om at smide p-pillerne før kæresten bliver 25, og hun vil helst leve mere roligt der har æbletræer & et trygt tilhørsforhold. Begge leder vi efter hyggelige lejeboliger, men min søster og jeg bør jo ikk’ lige flytte i fællesbolig, som min søster og jeg tidligere har drøftet. Derfor går byglade mig mod lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, hvor man er tæt på storbyen, men dog mod den roligere ende af byen. Og Laura overvejer et styks lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Sydsjælland. Dog er vi fælles om at de lejeboliger skal være placeret på djævleøen Sjælland. Så vi bor stadig ret tæt .

Lejebolig Vestsjælland / lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Østerbro/lejebolig Hellerup. Jeg og søs taster ikke det samme ved registrering af vores drømmebeliggenhed for lejeboliger, men alligevel kan vi hjælpe hinanden med at lære om de bedste formidlere af lejeboliger samt regler for fremleje og lejekontrakter.