Min babys børnetøj betaler jeg helst for på internettet

Børnetøj er lige nu det absolut eneste, jeg har på hjernen! Jeg er nemlig sat til snart at føde.

Ikke kun jeg, men min mand er selvfølgelig samtidig virkelig begejstret. I adskillige måneder havde vi prøvet at blive gravide, og en dag skete det endelig. Vi var til scanning den anden dag, og det bliver en lille pige. Det havde jeg faktisk også gættet på. I morgen skal vi ud at se på børnetøj og andre ting til vores lille nye datter, så vi er parate, når hun fødes. Hun skal bare have masser af lækkert børnetøj.

Jeg mener, alt børnetøj er kært! Jeg er egentlig bange for, jeg kommer til at købe for meget af det. Det ville min mand vist blive meget tvær over, for vi har blot opsparet et bestemt beløb til babyting. Til trods for det, køber han selv, efter min mening, for mange skjorter, hvilket er unødvendigt, for de ligner alle sammen hinanden. Børnetøj er meget vigtigere end hans skjorter, for vores barn kommer jo hurtigt til at være for stor til sine første bodystockings og har brug for mange flere.

Dette har andre kommende mødre sikkert også prøvet: I fredags kom min bedstemor forbi for at forære mig en masse af mit alt for gamle børnetøj, men det gider jeg overhovedet ikke have, min pige skal bruge. Hun behøver noget nyt børnetøj, og jeg ser frem til at tage ud at købe det. Men min mand glæder sig til gengæld ikke. Han vil faktisk ikke med ud at købe tøjet, derfor har jeg sat ham til at skaffe meget andet end børnetøj som for eksempel bleer, vugge og sutter. Ting, man SKAL købe – og 2.pladsen tilfalder så endeligt en masse billigt børnetøj.