Min datter tager på fodbold efterskole efter sommerferien.

Efter årets sommerferie tager min herlige datter på fodbold efterskole » www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold,… Vi tænker alle, at det er fantastisk, men jeg må dog alligevel bekendtgøre, at det samtidig bliver mærkværdigt… Hun er nr. 1 barn, der flytter hjemmefra, & vi skal af den årsag vænne os til at hun ik’ er der! Det har siden hun var et lille pus været hendes ønske at komme på en fodbold efterskole, af den årsag, at hun er meget optaget af fodbold. Hun satser på at kunne forbedre sine evner ved at spille meget efterskole fodbold, af den årsag, at hun lægger inde med en drøm om at spille fodbold på et professionelt plan… Vi har derfor alene valgt hendes skole ud fra dét ene kriterium, at det var en fodbold efterskole, der formåede at tilbyde en hel del efterskole fodbold! & selvfølgelig var det en fodbold efterskole, som er anerkendt for netop deres fodboldprogram.

Da vi besluttede os for en bestemt fodboldefterskole følte vi, at der var kollosalt lang tid til! Og nu er der grunden ik’ længe til, at hun en overgang flytter! Så vi alle har jo haft en del tid til at forlige os med virkeligheden, men jeg syntes stadigvæk, at det kommer til at være nedtur ikke´ at kunne kysse hende godmorgen… Men samtidig hermed er jeg jo super glad på hendes vegne, jeg er bare slet ikke tvivlende omkring, at hun får et fantastisk år på fodboldefterskole. Jeg gik faktisk selv på en fodbold efterskole, dengang jeg var på hendes alder, & jeg havde et morsomt skoleår… Mit år på fodboldefterskole er bestemt et år, jeg næsten dagligt mindes med fryd! Så jeg prøver at huske Ellen på, at hun skal være bevidst om at sætte pris på det, mens hun er der, for på ingen tid, er efterskoleåret omme… Jeg husker tydeligt, at jeg synes, at det efterskole år gik fantastisk hurtigt. Jeg er glad for, at hun tager sit fodboldtalent seriøst, så begribeligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun huske at hellige sig det det sociale samvær også…