Min forlovede og jeg hviler roligt i hjemmet med anvendelige røgalarmer.

Jeg har aldrig nogensinde prøvet før, at en øredøvende lyd vækkede mig, men ik desto mindre var det det, der skete en virkelig tidlig morgen!

Øjeblikket oprinder og jeg erkender, at hjemmets friske røgalarm bare er beskadiget, idet undertegnede med lynets fart indser, at det ej er ild, som har sat den i gang. Det er letfatteligt en glæde at erkende, at min røgalarm bare lød på grund af en ufuldkommenhed. Uanset dette består min røgalarm ved med at være eneverende. Røgalarmer er oplagt produceret sådan, at de ikke lige kan slukkes. Røgalarmer er skabt til i al fremtid at være på vagt. Da jeg bliver klar over, at min røgalarm er bleven aktiv, grundet den længes efter batteri, er min jubel til at begynde med svimlende. Da jeg umiddelbart der efter finder ud af, at røgalarmer er skabt således, at dens lyd ikke afbrydes, når batteriet bliver skilt fra, føler jeg mig en smule smadret.

Det er nemt forståeligt for mig det smarte i den måde, som røgalarmer er produceret. Til trods for det kan jeg ikke skrinlægge, hvorledes min røgalarm spolerede min søvn! Jeg kunne simpelthen ikke afbryde min røgalarm, til trods for flere ihærdige tests. Efterfølgende føler jeg mig selvsagt lykke over, at der ikke var flammer i min stue, desuden er jeg opstemt over, hvor storartet røgalarmer er designet!

Min uden tvivl første idé gik på, at det var overdrevent generende, for jeg var udmattet, og havde mest lyst til at døse hen. Dernæst bliver jeg klar over, at det er min aktive røgalarm, der er blevet aktiv. Endnu engang er min første indskydelse ikke at stikke af, til trods for en duelig røgalarm er designet til at opfylde den funktion at varsle om en ummidelbar trussel. Min instinktive idé var derimod: dén røgalarm er særdeles påtrængende.