Min hemmelighedsfulde hyggeting i hverdagen er chokolade fudge & karameller fra Svaneke karameller

En del af dem jeg har samtalet med lader til at være glade for alt med lakrids der er virkelig efterstræbt. Men jeg er mere til chokolade fudge (karamelleriet.myshopify.com/products/chokolade-fudge) & karameller (karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller). De dér Svaneke karameller (karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller) er mine uomtvistelige udvalgte. Aaah hvor er de gode, selvom de er en smule pebrede til sammenligning med de forrige karameller. Firmaets chokolade fudge og karameller kan købes som bløde og hårde afarter, og Svaneke karameller skaber for eksempel karameller med smag af lakridspulver, mint og passionsfrugt. Love it.

Der er sgu da mærkeligt, at karameller som Svaneke karameller ikk har fået lignende optagethed som Svanekes lakrids. Men for tiden har undertegnede jo min chokolade fudge plus mine karameller fri for kæresten. Undertegnede spiser de gode karameller som en snack og går rundt med Svaneke Karameller i indkøbstasken . Når jeg tager tog og bus hjem efter job, så nyder undertegnede en ind imellem.

Jeg har præsenteret veninden Sarah for Svaneke karameller + chokolade fudge. Frøkenen er ligesom mig kommer til at blive temmelig fjollet over særligt chokolade fudge. Faktisk så henrykt at tøsen i øjeblikket tilbereder hjemmelavede karameller og fugde. Ret cool. Måske kunne jeg imitere hende med hjemmelavede karameller, men jeg finder ikk tid til det, så jeg hygger med de gode Svaneke karameller i stedet.