Min mand er ovenud optaget af den innovative påhængsmotor…

Min skønneste kammersjuk har ingen overordnet, & jeg tænker på, hvorvidt jeg skal gå samme vej. Han ejer sin egen virksomhed, & forhandler gear til motorbåde, såsom eksempelvis navigationsudstyr. Lige for tiden er salget af en hurtigt påhængsmotor [www.vestfynsmarinecenter.dk/index.php/motorer] i kolossal vækst. Vi alle har set ham arbejde hårdt, så jeg anerkender, hvor meget dét betinger at blive selvstændig. Når ens hverdagsliv er kendetegnet ved en høj grad af frigjorthed, er der ik et klart gærde imellem job og fridagene, hvilket skyldes, at grænserne mellem dem viskes ud. Det betyder, at man aldrig nogensinde har fri, fordi man konstant tager sit job med sig hjem til familien. & dét er en problemstilling, der gør mig forvirret, & resulterer i, at jeg gennemtænker mine handlingsplaner for fremtiden. For menneskets liv er for kortvarigt til at føle sig så ophængt, sådan at livet alene går i tomgang!

Jeg har i den grad også visse usikkerheder ved, at jeg absolut ej har fundet min passion. Min ven er helt vild med bådudstyr, & for hvilken smart påhængsmotor, som er kommet frem. Jeg er tværtimod ik optaget af, om en påhængsmotor er ny eller det modsatte. Min bedre halvdel fremfører tit fabler vedr. den & den påhængsmotor, & jeg kan vejre, at han er interesseret i dette tema. Og som en sidste anmærkning må det just forklarede siges at være det springende punkt for mennesket: at opnå en indsigt i, hvad du absolut ikke kan undvære, og dernæst gå målrettet efter, at du har muligheden for at være beskæftiget med det lige så længe du lever. Så er mange forsikrede på, at man bliver lykkelig.