Min partner og jeg føler, at min lille pus vil være begejstret for at komme på en håndboldefterskole…

Jeg har vitterligt altid haft en tilbagevendende drøm om at gå på efter-skole. VIRKELIG mange mænd og kvinder taler helt igennem varmt om det! De siger allesammen, at det er ovenud livs-bekræftende at komme på efterskole… ”Du får rigtig mange super skønne slyngveninder”, proklamerer de… Så derfor har jeg bestemt, at nu hvor det er for sent for mig, så vil jeg stille og roligt ”tvinge” vores datter på efterskole… Vi er af den grund startet på at kigge efter, hvad Sjællands efterskoler kan tilbyde os!! & det er meget forskelligt – danmarks skoler offererer efterskole golf - halstedhus.dk/efterskole-golf, , efterskole ridning - halstedhus.dk/efterskole-ridning, , og så er der en håndboldefterskole - halstedhus.dk/efterskole-haandbold, , og så ka man tage på en ridning efterskole eller en svømning efterskole! Der er jo SÅ mange muligheder – vi er begge ekstrem overraskede!! Mit lille afkom går nu til håndbold, & har spillet i ovenud mange år, så af den grund ville en håndboldefterskole være et oplagt valg… Samtidig har vores lille kære pus også, som yngre gået til ridning, så derfor ville det ligeledes være ekstremt oplagt at vælge en ridning efterskole, sådan mit afkom ku’ ”komme op på hesten igen” (haha) gennem efterskole ridning!

Men man siger jo også, at det er super godt at prøve kræfter m nye ting i livet… Så vi påtænker at kigge efter en efter-skole, hvor de offererer herlig fælles undervisning i efterskole golf eller en svømning efterskole. Det er begge sportsgrene, og hun ka bestemt godt lide at dyrke motion.. Så vi er ikke spor i tvivl om, at vi skal vælge en idræts efterskole! Så nu er spørgsmålet bar, om vi skal vælge efterskole golf eller om hun vil blive mere oppe og køre over en svømning efterskole…? Jeg ka self. ikke spørge, hvad I mener! Det er selvfølgelig hendes afgørelse, & kun hendes beslutning. Og jeg vil virkelig gerne også lige lige for god ordens skyld gøre det helt klart, at hun naturligvis osse gerne VIL på efter skole – jeg har overhovedet ik truffet bestemmelsen for hende!