Når du bruger havepavilloner, trædrivhuse eller et redskabsskur træ bør man opnå plads

Jeg og fruen elsker vores have, og jeg og konen skal købe nogle redskaber, så vi inden længe starter op som nyudsprungne ejere af have. Vi er rykket i ejendom for 6 måneder siden. Og det skaber behov for et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner.

Så nu hober projekterne sig op. Næste projekt flytter af sig selv udendørs til græshaven, for for tiden er vores ting faldet på rette plads i huset. Men bør plæneklipperen, riven og de ekstra krukker være opmagasineret i et redsskabsskur træ? Eller burde fruen og jeg på anden side overveje at købe trædrivhuse eller havepavilloner, og samle behov for plads med udsigten til at kunne sætte sig i haven og måske opdyrke egne tomater på et lunt sted? Trædrivhuse, et redskabsskur træ eller havepavilloner – ja det står valget i mellem.

At vi skal afsætte beliggenhed på redskabsskur træ og havepavilloner, vurderer jeg ikke. Jeg googlede ”redskabsskur træ”, thi det er dét konen og jeg begyndte med at overveje. Spurgt os for hos familie og også researchet en kende på nettet, har undertegnede samt hustruen. Og det ligner, at de venner der har valgt havepavilloner sværger til pavilloner, vennerne der har anskaffet trædrivhuse kun foreslår trædrivhuse og .. ja I har fanget den.

Og jeg kan godt se, at trædrivhuse eller havepavilloner er en kende mere fleksible, charmerende og åbne end valg af et redskabsskurs, der kun er som pladsopbevaring.

Men Ruth kunne godt tænke sig en afart af havepavilloner el. lign, hvor hun vil sidde under regn & blæst og glædes over den finde have. Ja det bliver jo nok sådan, at hustruen bestemmer. Og desuden kan plæneklipperen være i garagen.

Samtidig argumenterer konen for,, at hun nok kan finde plads til mindste have redskaber, såfremt vi anskaffer os et af de havepavilloner, konen foretrækker at vi køber. Den diskussion er virkelig også for småt til, at hun og jeg vil begynde det aller første skænderi i vores fine villa.