Når du udskifter en ce4 clearomizer til en ce5 clearomizer, kan du få en friskere smagsaroma

Det forekomme vanskeligt at opdage, hvilken form for teknologi du bør prøve, hvis du netop er startet med at benytte e-cigs, da udvalget er blevet temmelig stort. Ikke nok med at du kan bestille forskellige brands af el-cigaretter samt adskillige smage til din evæske: der findes desuden forskellige batterier, clearomizere samt opladere! Det er denne, som omdanner ejuicen til damp, såfremt du benytter din e-cig – clearomizere er et mundstykke plus en atomizer i ét. Blandt de mest anvendte forbliver en ce4 plus en ce5 clearomizer, men der sælges adskillige forskellige clearomizere.

En ce4 clearomizer anses som en temmelig god clearomizer til dig, som stadigvæk er ny damper. Det udstyr, som du finder i et starterset, er en ce4 clearomizer af den årsag oftest også. En ce4 clearomizer kan have 1,6mL evæske, så den vil ikke være så stor. ce4 clearomizeren kan holde en-2 uger under normalt slid, så den bør egentlig skiftes ud ret ofte. I kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ikke udskifte brænderen i en ce4 clearomizer, så man bliver på grund af dette nødsaget til at bestille en helt ny, dersom den slides op. En ce5 clearomizer har plads til 2mL ejuice, & med denne clearomizer kan man let ændre brænderen efter 7-fjorten dages anvendelse. En ce5 clearomizer giver hyppigt en renere smag sammenlignet med en ce4 clearomizer, fordi brænderen er monteret i bunden & af den årsag konstant er i kontakt med e-væske.

Du bør med fordel benytte en ce4 clearomizer, indtil du er parat til en større forpligtelse, såfremt du netop er startet med at dampe, for det forekommer sig faktisk lidt dyrere med en ce5 clearomizer.