Nytænkende vandkunst som eksempelvis et springvand efterlader et enestående indtryk

Tankerne var talrige, da min virksomhed i foråret rykkede teltpælene op og byggede et helt nyt domicil for den nordiske del af koncernen. Vi havde nemlig besluttet os for at tænke ud af boksen og bruge penge på smukke omgivelser med vandkunst såvel indendørs som ude. Derfor var det nødvendigt for os at indgå en aftale med en leverandør, der ikke bare kunne levere et spejlbassin. Derudover var det centralt for os, at de skabte springvand, som kunne vække begejstring.

Nu hvor jeg har set resultatet kan jeg sige, at det er ganske enkelt blændende. Vores domicil fremstår nu med et æstetisk spejlbassin i hall’en, der resultatet af professionel rådgivning plus en projektstyring, som blev gennemført efter aftalen. Det er desuden anlagt som en trappe, så bassinet er ført langs trappen op til 6. sal. Sagt på anden vis – et spejlbassin, som uden tvivl får masser af roser fra gæster.

Vores firma har også fået vandkunst i høj kvalitet for alle pengene uden for hovedindgangen. Her har vi fået et interaktivt springvand, hvor vandsøjlerne er tilpasset omgivelsernes bevægelser. Som prikken over i’et har vores leverandør i midten af springvandet indbygget en arkitekttegnet fontæne, som matcher domicilets arkitektur helt perfekt. Hvis dit virksomhed tillige har planer om at få etableret vandkunst som for eksempel en fontæne ud over det sædvanlige, vil vi derfor klart anbefale vores vandtekniske leverandør.