Ødelagte teglsten har mulighed for at ødelægge det daglige liv

Et enormt problem med vores hus var hustruen & jeg selv igennem nogle år tilbage. Vi havde levet i villaen i fire til 5 år, da vi opdagede, at taget lækkede. Ellers var boligen et flot parcelhus med tilhørende luftig landjord og fine teglsten , http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/teglsten/, . De år, min kæreste & jeg boede der, havde vi slet ikke skænket hustaget en tanke, hvilket uheldigvis skulle ende med store konsekvenser. Dem, som levede i huset før os havde heller ikke givet taget den rigtige behandling, så af den grund forfaldt husets teglsten. Vi opdagede, at det fandt vej ned gennem taget, som konsekvens af et par dage indeholdende slem sne. Algebevoksninger på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som os normale mennesker kan løse selv, blev der godt nok ikke problemer med.

Vi fik derfor fat i en ekspert, der kiggede vores teglsten igennem med et kritisk øje. Hustruen plus jeg selv blev fortalt, at vi var nødt til at udskifte vores teglsten, af den grund, at tagstenene desværre næppe havde optimal funktion på nuværende tidspunkt.

Hvorvidt konen og jeg skulle have et flottere udseende til hustaget, overvejede min familie plus jeg i et stykke tid, & besluttede os for et skinnende ståltag , http://www.tagprofferne.dk/dk/tagmuligheder/staaltag/staaltag.htm, . Hustruen samt jeg rådgav os hos flere troværdige fagfolk og fandt i sidste ende et sted, hvor vi kunne godkende ståltagets kvalitet og omkostning. Vores tag fik vi fikset, husets teglsten fik vi udskiftet med ståltag plus vi har nu et flot ståltag, som vil holde vind & nedbør ude i mange år fremover.