Om anvendelse af stempelur og tidsregistrering før og idag

Tidsregistrering - danmade.dk, på arbejdspladserne virkede i gamle dage ved, at man anvendte såkaldte stempelkort, der med brug af et stempelur - danmade.dk/produkter/stempelur, blev stemplet. Som det er nu er tiden løbet fra den slags manuelle og temmelig tidskrævende proces. Som følge deraf er anvendelse af stempelur til tidsregistrering online og stempeluret fremsender data mekanisk videre til medarbejderne nede i bogholderiet. Så vidt jeg har hørt kan alle dem jeg arbejder sammen med hitte hver eneste tidsregistrering og stempelur og kontrollere, når der dukker betænkelighed op om, mængden af flekstid man er oppe på. På den måde er der ingen på arbejdet som bliver bedraget.

Før jeg kom her, hvor jeg har arbejde idag kendte jeg ikke til stempelur og var nødt til selv at skulle registrere min egen tidsregistrering. Det kan måske føles som selvbestemmelse, så fremt du på egen hånd nedskriver tidsregistrering uden hjælp fra et stempelur. Men hvordan vi kører med automatisk tidsregistrering er jeg virkelig ret godt lykkelig over, så jeg ik selv i slutningen af ugen må mindes, hvor lidt jeg stadig mangler af timerne i ugen. Og jeg kan fokusere på at arbejde igennem i mens vores online stempelur klarer alt der hedder tidsregistrering i perioder mens jeg svømmer over i overarbejde. Med det i mente behøver jeg ik selv få ordnet tidsregistreringen når det er sent.