Ønsker du at undgå tyve, kan du fordelagtigt købe et depotrum

Offer for tyveri eller tyveriforsøg, kan jeg fortælle, at jeg flere tilfælde har været, som butiksejer. En ret besværlig sag, der har mulighed for at være grund til ulykke og koste en del timer, er et røveri med sikkerhed. Selvfølgelig skal varerne være forsikrede, men et tyveri bliver alligevel en betydelig komplikation og skal med fordel undgås.

At benytte et mekanisk trådnet {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/23-tradnet}, valgte jeg efterfølgende forsøg med forskellige tyverialarmer samt kameraer. Der er stadigvæk lys til varerne, så folk kan kigge ind, dog dette trådnet beskytter glasfacaden. Min butik har rent faktisk ej haft et eneste tyveri, efter jeg anskaffede mig dette trådnet. Det virker jo ligegyldigt, om det er af den årsag at tyvene rent ud sagt ikke er i stand til at hakke gennem trådnettet, eller hvorvidt det blot er for tidskrævende, så længe det virker. Efterfølgende anselig succes besluttede jeg mig for at købe depotrum {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/12-depotrum} i trådnet, noget der desforuden har vist sig at forsvare mig mod tyveri. Da folk næsten aldrig opsætter sikkerhedssystemer samt CCTV i lageret, er depotrum tit værre beskyttede i forhold til selve forretningen. Rent faktisk er pulterrum {www.gitterspecialisten.dk/kontakt/produktinfo/2-uncategorised/19-pulterrum} i metalgitre blevet meget succesfulde til boligkomplekser, da ejerne er lovet anselig sikkerhed plus samtidig simpelt kan finde ud af, hvad der gemmer sig i deres depotrum uden rent faktisk at skulle åbne hængelåsen.

Jeg har ikke et enkelt forringende ord at nævne om mit trådnet eller mine pulterrum – hver eneste ting virker perfekt samt jeg føler mig en del mere sikker sammenlignet med nogensinde før.