På vores håndbold efterskole kan du dyrke lige den sport, du har drømt om

Gymnasie, håndværker, fysik, sprog: at beslutte, hvilken retning man bør vælge i sit liv, vil virke hårdt som teenager. For en del kan 12 måneder på fodbold efterskole blive præcis det, de har behov for, rent ud sagt et år, hvormed de har mulighed for at opdage passioner og modnes. Uanset om du vil have idræt, fotografi, åndelighed eller musikproduktion: lykkeligvis er her en efterskole til alle og enhver.

Bruge 12 hele måneder til at udvikle din favoritsportsgren plus desuden leve en kernesund plus aktiv tilværelse som indeholder en masse eventyr, kan du her, da vores efterskole svømning [www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=321:svommelinje-2014-15&catid=6:indhold&Itemid=267] har lagt vægt på sportsgrene. Blandt de mest optimale aspekter omkring en golf efterskole [www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=70:golf&catid=6:indhold] bliver, at du her vil kreere kammarater for livet. Når man hver enkelt dag i et år sidder til bords, står op plus dyrker sport sammen med de samme teenagere, skaber det nogle ret holdbare bånd, som vedligeholdes hele dit liv.

Du er desuden i stand til at forsøge et par varierende former for sport gennem dit ophold, af den grund at vores efterskole tilbyder flere slags sportsgrene. Såfremt du eksempelvis er vild med heste, har du mulighed for at prøve 12 måneder hos vores ride efterskole [www.halstedhus.dk/index.php?option=com_content&view=article&id=72:ridning&catid=6:indhold], så du får lov til at fokusere 100% på din yndlingsidrætsgren – hvad mere kunne du bede om? Der findes ikke nogen grund til at vente med at ansøge om en oplevelse, du aldrig vil glemme.