Røgalarmer er skabt til virksomt arbejde – det er også tilfældet når batterierne tages ud

Hvis man er nødt til at strukturere en teaterforestilling, er her naturligvis utallige ting, du bliver nødt til at have orden på. Man skal naturligvis ansætte nogle dygtige skuespillere, der har mulighed for at puste liv i teaterstykket, og have manus i orden, men i det tilfælde at der skal være gnister i dramashowet, må scenen & kostumer føles i orden. At de i virkeligheden sidder i et prægtigt hus eller en frodig jungle, hjælper det ikke noget, at du forsøger at overbevise publikum om, dersom du ikke viser et eneste tårn eller en eneste busk på scenen. At både sminke [http://dramashop.dk/category/sminke-grimas-115/] plus parykker [http://dramashop.dk/category/parykker-75/] er i orden, samt at de eksisterende masker [http://dramashop.dk/category/masker-og-fjer-69/] ikke ligner et eller andet købt i Fætter BR, må du oveni garantere.

Parykker bør forekomme så naturlige, at man ej straks opdager dem, samt sminke skal appliceres nydeligt. Sminke til teatershows bør helst blive specialfremstillet, fordi sædvanlig sminke ikke altid er stærk eller holdbar nok. Således at de kan gøre det yngre publikum bange, er masker nødsaget til at virke grusomme, og maskerne må være simple at have på.

Pga. at man tit har en fulstændig speciel forestilling om, hvordan de bør se ud, kan kostumer måske virke vanskeligere at få fat i. Flere dygtige folk, der kan designe kostumer til netop dine krav, er her til alt held. Så du kan finde den bedste sminke & effektive kostumer til dit skuespil, er den optimale løsning nok at spørge en skuespils specialist.