Rullegitter & loftrum

Opbevaringsrum er for mange mennesker det samme som et indelukket aflukke, hvor skimmelsvampe stortrives. Sådan er jeres pulterrum dog ikke nødt til at fremstå. Etablerer I pulterrum med sikringsgitter, får ejendommens beboere nemlig en holdbar samt flot løsning til beboelsesejendomme i en hvilken som helst byggestil. Ydermere får I effektive opbevaringsrum med et naturligt lysindfald og en maksimal tyverisikring foruden sikring mod ildebrand og fugt- og støvproblemer.

Igennem årtier har vores eksperter opbygget specialtilpassede opbevaringsrum i stål til udlejningsejendomme og private ejendomme med bl.a. sikringsgitter foruden tyverisikring. Fællesnævneren for alle vores pulterrumsløsninger er, at vores specialister vil gøre alt for at skabe en løsning, der opfylder alle jeres beboeres ønsker og behov såvel som forholdene i den enkelte beboelsesejendom. Derfor benytter vi til enhver tid hele arealet optimalt selvom lofts- eller kælderarealet har skæve linjer, nedsænket loft eller andre konstruktionsmæssige finurligheder.

Din ejerforening får utallige privilegier med vores firmas opbevaringsrum i stål med rullegitter. Frem for alt er vores pulterrum en smagfuld og fleksibel løsning til pulterrum i beboelsesejendomme, hvor det sagtens kan lade sig gøre at integrere vores netvægge med vores stålpladesystemer med henblik på at skabe det ønskede udtryk. Vores pulterrumsløsninger har i tilgift en udadlelig ventilation og luftgennemstrømning. Dette skaber et ideelt indeklima overalt på lofts- eller kælderarealet, som beskytter de opmagasinerede ting i pulterrummene på fortrinlig vis. Såfremt I etablerer opbevaringsrum i stål med sikringsgitter, kan I indrette et lækkert lofts- eller kælderareal med et naturligt lysindfald. Derudover kan I uden problemer se størstedelen af loftet eller kælderen takket være dit sikringsgitter. Dette giver beboerne i jeres ejendom en god og tryg fornemmelse og en bedre chance for at få øje på en brand, før ildebranden rigtigt gør skade på omgivelserne. Som prikken over i’et yder vores pulterrum med netvægge tilmed ideel tyverisikring samt meget andet.