Sælg ikke på noget tidspunkt en havetrampolin manglende net: dette virker kort sagt farligt såvel som dumt

Jeg gør alt for at glæde hende Jeg anskaffede i tirsdags en trampolin {www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx} som gave til min datter, da hun havde fødselsdag. Det er tankeløst at vælge trampoliner uden sikkerhedsnet til især yngre børn, efter min mening. Jeg har anskaffet den til hende som gave, eftersom at min datter er springgymnast og har i flere måneder gerne villet have en trampolin, & så godt kunne tænke sig den.

Masser af forskellige havetrampoliner {www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html} fandtes der, og jeg valgte den største trampolin, som der var, således at min datter har plads til at øve spring på den. Min datter er meget glad over at have fået en trampolin. Hun hopper samt øver sine spring til gymnastik på trampolinen hver eneste dag. Jeg har sparet sammen til hendes fødselsdagsgave længe, og af den grund havde jeg heldigvis råd til trampolinen, men den trampolin, som jeg anskaffede, koster ret meget. Dog skulle jeg give flere penge for at kunne få en havetrampolin med sikkerhedsnet rundt om, men det gjorde jeg da gerne, så min datter ej vil falde ned og slå sig. Jeg synes helt bestemt, at trampolinen har været og stadig er det hele værd, og jeg kan godt rekommandere en havetrampolin til andre fædre samt mødre, der har børn, som gerne vil have en havetrampolin i fødselsdagsgave. Derudover har hun haft mange venner og veninder på besøg, der har hoppet på den, og de har det utrolig skægt sammen, idet de hopper.