Sandblæsning eller glasblæsning – hvaffor en slibning vil være det bedste for familiens skramlede bil?

Vores dyt trænger til en slags slibning. Jeg har researchet en smule over, hvad du må vælge af slibning – og bag efter overvejet forskellen mellem sandblæsing og glasblæsning. Kæresten og jeg så på den her webside, at glasblæsning kan ses som en afsart sandblæsning, men at glasblæsning er en slibning der gennemføres ved brug af små glasperler i . Modsat en sandblæsning skulle glasblæsning ikke være hvæssende men derimod udglatte det ydre . Når jeg læser dette bli’r kæresten og jeg i tvivl, om hvorvidt en glasblæsning på sigt er rigeligt.

Undertegnedes farfar Johannes forhørte sig, om Vi vælger at bestille en professionel metalsliber der kan udføre slibning eller om kæresten og jeg regner med at fikse opgaven på egen hånd. Jeg og kæresten googlede en kende for at få tips i forbindelse med at fikse glasblæsning og sandblæsning på egen hånd, meeen jeg har sandelig ik’ rigtig evnen eller modet til at begynde på at gøre det selv. Hverken kæresten eller jeg er sørme ikke vejens største håndværker. Og på 1 internetside med tips til at fikse sandblæsning på egen hånd, står, at du nærmest kan risikere at blæse familieøsen ud af facon, samtidig med at det pletter enormt forfærdeligt. Og ja, jeg kan sagtens se, at det ender galt, hvis jeg forsøger mig med en hjemme glasblæsning. Så må jeg hellere lade de faglærte om den slibning.

Efter den slibning er overstået skal mig og min kæreste have nymalet øsen. Og dér er vi sandelig ej enige om kuløren. Skal det være en klassisk sølv eller sort, eller vi kunne vælge et styks mere funky rød eller orange. Den sag vil vi debattere imens vi opnår tilbud på sandblæsning. Derfra vil mig og min kæreste se, hvilken kulør vi får.