Savner du et plastvindue, en terrasseoverdækning eller eventuelt solarlux? Jeg er i stand til at give dig rådgivning

At et visit til min gesjæft skal være en varm begivenhed, er jeg meget bevidst om. Min forretning, og at stå på egne ben brænder jeg for, & jeg vil bevise for omverdenen, at jeg er god nok. At jeg sover godt om natten, gør min rådgivning!

At blive selvstændig, har altid optaget mig. I al den tid jeg kan mindes, har det selvstændige liv været en kontinuerlig drøm for mig! Jeg har oplevet en svær barndom, samt jeg synes muligvis, at dét er forklaringen på, at jeg bærer rundt på et enormt ønske om at stå på egne ben. Der eksisterede ingen kære mor til at tage sig af mig. I talrige somre har jeg været ejer af min egen virksomhed.

Butikken videreforhandler ting til det funktionelle hjem, eksempelvis et plastvindue » http://www.win-door.dk/vinduer-og-dore/plastvinduer, til en vinterhave » http://www.win-door.dk/vinterhaver,, solarlux, udendørs foldedøre til en terrasseoverdækning, et pvc vindue » http://www.win-door.dk/pvc-vinduer, & en plastdør til, hvor den skal bruges. De gange en køber kommer ind i min gesjæft og søger et nyt plastvindue, en bestemt type solarlux, en fantastisk vinterhave, et pvc vindue til deres terrasseoverdækning, nogle særlige udendørs foldedøre, eller en funktionel plastdør, står jeg beredt med min uovertrufne vejledning. At dét adskillige gange resulterer i, at en gesjæft kører rundt med overskud, ved jeg ligeledes. At opbygge et forhold til mine kunder attrår jeg frem for alt. Samtidig med dette brænder jeg for, at hjælpe køberne med at vælge dét helt perfekte plastvindue & solarlux, og købe dén vinterhave, de i lang tid har drømt om, det mest fantastiske pvc vindue til deres terrasseoverdækning, samt de udendørs foldedøre, og den plastdør, som opfylder alle deres drømme.

At de handlende rent faktisk investerer i det plastvindue, den solarlux, den vinterhave, det pvc vindue, den terrasseoverdækning, de udendørs foldedøre, eller den plastdør, der er en del af mit sortiment, er jeg uden diskussion desuden interesseret i. Jeg ønsker for alt i verden, at min gesjæft bliver ved med at være succesrig!