Sig nej tak til tårnhøje elektricitetsregninger nu! Få foretaget en understrygning København

Enormt brugbar er en trailer & kan jo anvendes til vanvittigt mange ting. Faktisk er det et af de allerbedste køb, jeg har gjort i lang tid, & jeg kan simpelthen ej fatte, at det overhovedet er lykkedes os at leve uden en trailer…! En fed cabriolet, som jeg kunne bruge til at ræse af sted i på de danske motorveje, kunne jeg godt tænke mig i mine unge dage. Efter at være blevet forælder, er jeg nu veltilfreds med, at jeg traf det valg at købe en fornuftig øse m. 5 døre, for at være nødsaget til at bringe poderne rundt i en sportsbil ville godt nok være rimelig irriterende…!

Nogle gange har jeg imidlertid fortsat været udsat for problemstillinger med pladsmangel – f.eks. i forbindelse med at vi har været på storindkøb i Bolia og handlet nogle møbler, som skulle slæbes med til vores bolig. Da min kone & jeg har truffet det valg at købe en trailer, er den problemstilling dog løst nu. Det forekommer nemlig en del enklere at sætte den op i traileren frem for at skulle spænde den fast på øsen, hvis den største af juniorerne skal fragtes fra skole med sin cykel. Det er gået op for mig, at det ej udelukkende er i forbindelse med fragt af møbler, at traileren finder anvendelse. Det har ligeså forekommet os utroligt simpelt at lægge affaldet i traileren, når vi har oplevet at have behov for at tage på lossepladsen. Førhen måtte vi jo køre adskillige gange for at få det hele med.

Jeg er af den grund ekstremt begejstret for at eje en trailer. Et middel, enhver familie bør anvende, forbliver en trailer.