Skab den ultimative dampning benyttende en clearomizer bundbrænder

Jeg vil ærlig talt sige, at jeg ikke på noget tidspunkt har tænkt mig at anvende almindelige smøger igen, for jeg har anvendt el-cigaretter i tre år snart. Jeg er endda i stand til at bruge den indendøre på min arbejdsplads samt til middagsselskaber, medens jeg undgår at være til gene for folk: dog med elcigaretter opnår jeg alligevel sensationen af at ryge en smøg. At hørme af tobak hver dag, eller at betragte mine fortænder blive mere plus mere misfarvede som tiden går, længes jeg helt sikkert ikke efter. Jeg er stadig nikotin-afhængig – dog pga. at ejuice kan fås indeholdende forskellige styrker af nikotin, bør jeg enkelt trappe ned efterhånden.

En ordentlig clearomizer bundbrænder, der accentuerer aromaen af min evæske samt giver mig helt den kraft damp, jeg foretrækker, har jeg tænkt mig at få i min elcigaret. En clearomizer bundbrænder, der sørger for, at der altid kommer evæske rundt om tråden, har jeg overni fået mig: sådan undgår jeg den forfærdelige, brændte smag. Jeg har omsider valgt at købe Kanger MODS efter at have testet en masse varierende mærker. Du bliver i stand til at sammensætte din e-cig fra et utal af varierende parter som eksempelvis clearomizer bundbrænder såvel som Kanger MODS, indtil du ender med 100 pct. den oplevelse, som passer til dine behov, for det er helt sikkert op til individuel smag – det er nemlig nøjagtig det, som gør elcigaretter så specielle.