Skal du investere i plastpaller eller træemballage? Få tips nu

Både på træemballage » www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, såsom europaller og plastpaller kigges der i indlægget her. Alt afhængig af de ombordværende varer og transporteringsmåden, er det jo selvsagt ej alle slags paller, som slår til. Træemballagens største styrke er, at europaller er gavnlige for naturen. Dertil kan det desuden tilføjes, at anvendelse af træemballage nedsætter udledningen af kuldioxid forbundet med godsfragt med helt op til tredive %. Europaller er nemlig højst dyrebare som returpaller, eftersom de kan benyttes på flere fragter, uden at kvaliteten falder.

Plastpaller, derimod, bruges almindeligvis som engangsvarer af den grund, at de ikke er så solide som europallerne. De besidder herudover den styrke, at plastpaller modsat træemballage ikke påvirkes af vejrguderne, da dvs., at de under hele fragten vejer det samme og har samme størrelse, uagtet hvorvidt det regner, eller der er solskin. Af sprøjtestøbt plast, som er hundrede procent genbrugbart, fremstilles plastpaller simpelthen. Du er ydermere ej tvunget til at gå på kompromis med hensyn til miljøet, udelukkende fordi du helst vil have plastpaller. På den anden side er de meget lettere og passer derfor ekstremt godt til lufttransport, hvor den tilladte totalvægt er begrænset.

Hvorvidt plastpaller eller europaller bedst egner sig til dit præcise behov, må derfor være helt afhængigt af dig selv. I godstransporteringsindustrien går det primært ud på at optimere transportvilkårene, så arbejdsprocessen glider så ubesværligt og på samme tid kan udføres hurtigst muligt. Derfor er det også meget vigtigt at købe de perfekte paller af den årsag, at hver eneste form for palle besidder forskellige fordele.