Skimmelsvamp, isolering og forsatsvinduer er blevet min nye spidskompetence

Siden moi og den søde mand rykkede ind i det hyggelige, gamle villa, så scorede jeg meget dugfrisk viden om alt muligt fra forsatsvinduer til risiko for skimmelsvamp og isolering. Shit. Moi og kæresten har efterisoleret, fået forsatsvinduer og har kommet af med den smule skimmelsvamp, som ham og jeg opdagede oppe ovenpå. Magnus og jeg er begge to vokset op i lejlighed inklusive vicevært, så det tænker jeg vi har ordnet rigtig fint.

Vinduer med glas uden sprosser kaldes forsatsvinduer. Kæresten satte op hjemmets forsatsvinduer på den indvendige side af vinduerne. Let. Det er alternativt en mulighed at tage koblede vinduer og komme frem til det samme. Men jeg og min kæreste har jo mange erhvervelser, der kunne opbruges gysser på, og den type vinduer har en meget højere pris end forsatsvinduer.

Du kan undgå træk og kondens på vinduerne, i det tilfælde af at du ændrer til forsatsvinduer. Jeg googlede og kunne læse, at forsatsvinduer var et rigtigt perfekt valg, da det gamle hus havde voldsomt med kondens og fugt dengang da vi flyttede ind.