Splid på domicilet – ska’ ham og jeg vælge støjhegn eller Skagenshegn?

Vi udvider lige straks med en lille sød hundehvalp, kæresten og jeg, og som følge af det tog vi og oppede os til noget, som vi begge lidt for længe har udskudt. Nu skal vi anskaffe et hegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn} omkring haven. Det virker jo som en stor ting og ikke lige et anlægsarbejde, vi lige fik klaret i takt med at undertegnede begynder at komme ud og nyde haven og købe ting og sager til udelivet. Men vi har valgt at i denne uge ska’ det blive valgt.

Min mand og jeg får jo lige straks en lille sød hvalp, og pga hunden fungerer det ikke at kunne have den ude når vi har en grund uden et hegn. Nu dukker det store spørgsmål op om jeg og manden ønsker et lækkert Skagenshegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/skagenshegn} eller et mere praktisk støjhegn {www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn}.

Min kæreste Jonathan ræsonnerer for støjhegn, der forståeligt nok er et meget smart hegn og dæmper larmen fra den store vej, som vi altså har virkelig nær på jeg og manden lever lige ved. Undertegnede kan sagtens forstå de mange kernepunkter omkring det støjhegn. Jeg overvejer bare at det hegn bli’r virkelig tæt og højt. Det afkaster naturligvis også et privatliv med et støjhegn. Og mig der er glad for klatreplanter vil ozz godt ku’ sætte fine planter et hegn som det.

Tøsede mig er lidt faldet for det pæne Skagenshegn. Et Skagenshegn er enkelt og hvidt og sørme liidt kolonihavehyggeligt. Hegnet syner ik virkelig højt, og den stil stemmer så godt med undertegnedes drømme vedr. godt med tallerkensmækker og klematis nær den slags kridhvide stakit som et Skagenshegn er.

Ville I gå efter et smukt Skagenshegn eller i stedet det mere praktiske støjhegn, i det tilfælde at I læsere som jeg og min mand levede lige op af en større vej og skal vælge mellem hegn? Min mand og jeg ska’ til at have besluttet os for det endelige hegn inden for få dage.