Tattoo billeder kan assistere dig med at vælge tatovør

Her på tirsdag har undertegnede gået på min højskole i 1 måned på højskolen, og jeg elsker det. Jeg er ganske enkelt jublende glad ved det her forløb med højskole fotografi » http://odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/valgfag-alfabetisk/fotografi/, og højskole skuespil » http://odderhojskole.dk/lange-kurser/film-tv/skuespil/,. Usikre jeg har dvælet ved, om jeg hellere måtte finde mig en sikker udd. såsom uddannelsen til ingeniør, eller om jeg snarere skulle hoppe ud på dybt vand og effektuere dagdrømmene om at blive skuespiller eller fotograf. På den baggrund er højskole skuespil + højskole fotografi som et styks indlysende udsigt til at teste, hvorvidt undertegnede brænder nok for det fag og har evner for det.

Jeg fik rekommanderet at afprøve højskole fotografi plus højskole skuespil af bedsteveninden, da jeg havde tusset rundt og overvejet undertegnedes udsigter for fremtiden i lang tid. Ekka har selv været på højskole med højskole fotografi, og dygtige hende er idag optaget på et stk fotografskole. Hun er så cool. Jeg har desuden for nyligt snakket med en fyr, som har fået plads på skuespilleruddannelsen ved Arhus teater som følge af en gang privatundervisning & højskole skuespil. Den slangs fortællinger pirrer mine drømme.

Idag har jeg gået på højskolen med højskole skuespil og højskole fotografi noget tid & opholdet er simpelthen super lækkert. Det er næsten en smule uoverskueligt ift dét med at vælge, for jeg er vild med såvel højskole skuespil og højskole fotografi – begge kurser virker super dejlige. Jeg tror, at jeg sandsynligvis hælder en smule mere til højskole fotografi, for der kan moi føle at jeg blomstrer og får anerkendelse og ros for mine billeder. Men jeg er også glad for at lære højskole skuespil hvor jeg prøver mig selv af.