Trampolin havde jeg sparet sammen til

For nylig har jeg anskaffet en havetrampolin, der var til min datter, på grund af at hun fyldte tretten år. Hun er springgymnast, og hun har i lang tid gerne villet have en trampolin, og da hun så godt kunne tænke sig den, spenderede jeg penge på den til hende som fødselsdagsgave. Hvad gør man ikke for at gøre sine børn glade?

Mange varierende størrelser på trampoliner kunne man få, og jeg anskaffede den største havetrampolin, butikken havde, sådan så min datter har plads til at øve spring på trampolinen. En havetrampolin, som den jeg brugte penge på, koster ganske mange penge, dog har jeg sparet op til min datters fødselsdagsgave i noget tid, så jeg havde heldigvis råd til at erhverve trampolinen. Jeg skulle dog give ekstra for at kunne få en havetrampolin, der havde et net rundt om, men det gjorde jeg da gerne, sådan så hun ej vil falde af og slå sig. Det er ansvarsløst at købe trampoliner uden sikkerhedsnet til specielt små børn, efter min mening. Yderst lykkelig for at have fået en trampolin er min datter, og af den grund hopper hun plus øver spring til gymnastik på den hver dag. Talrige veninder har hun også haft besøg af, som har hoppet på den, og min datter og vennerne har det virkelig skægt, idet de hopper sammen. Jeg mener helt bestemt, at trampolinen er alle pengene værd, så jeg kan godt anbefale den til andre forældre, der har børn, som gerne vil have en trampolin.