Trendy mærkevaretøj fra Mini Rodini & mudderkastning – et nøgtern kærestepar.

Vores afkom i dag er en nøje udformet part af det postmoderne menneskes program. Det største livsprojekt i dag er at fremtræde fejlfri i andres optik. Alle må iklæde os det rigtige tøj, og det må alle børn ligeledes. Resultatet af det beskrevne er, at folk de just overståede årtier har oplevet en lind myriade af smarte brands, såsom Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe (www.smaahjerter.dk/boernetoej/milibe_26.html), Mini Rodini, Bobo Choses (www.smaahjerter.dk/boernetoej/bobochoses_613.html), Noa Noa Miniature (www.smaahjerter.dk/boernetoej/noanoaminiature_555.html).

Afkom pakkes ind i den slags beklædningsdele, og kommer ofte til at se ud som små voksne. Ingen overvejer i den sammenhæng, at den type tøj, ofte ikke er kreeret til at bevæge sig i.

Dermed forårsager det, at de små pus mærker, at dét ikke er bemærkelsesværdigt komfortabelt at gynge i. Endvidere hører jeg ofte mor og far ytre: Elskede barn, du er i klædt tøj fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, af den grund: nej du må ubetinget ej gynge…

Følgen af disse hverdagssituationer er, at flere stiller problemstillingen om, i hvor høj grad mor og far har deres rollingers tarv med i refleksionen, når de selekterer tøj til de små fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature. For måske er børnene faktisk græskkatolske overfor tøjbrands, ind til de når en bestemt fase, bevares. & det er derfor adskillige kan få den idé, at afkom i opadgående styrke er blevet tingeltangel, hvormed far og mor forsøger at sikre et ry overfor verden, som maler et billede af dem som perfekte forældre med ulastelige børn.

Vi ønsker alle at fastfryse en særlig overflade i konfrontationen med verden.. & det er følgelig ikke til fremmede, vi oplukker pandoras æske omhandlende indgående tvivlsspørgsmål. Ikke desto mindre kan det være kompliceret, så snart børn uden deres medbestemmelse drages ind i i ovenstående skuespil. Og det bliver rollingerne, ligeså snart de iklædes trendy beklædning fra Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, & Noa Noa Miniature, bare for at være en del i mor og fars teater. Alle børn skal gives lov til at eksistere som børn. & det skal de så længe, at det er muligt. Så man kan fremstille det synspunkt, at det er livsbekræftende at omgå, ligeså længe som det er en possibilitet, at iføre rollinger moderne børnetøjsbrands som f.eks. Huttelihut, Ovitar by Gudrun Gudrun, Milibe, Mini Rodini, Bobo Choses, og Noa Noa Miniature, der får rollingerne til at se ud som små udformninger af voksne. Opvæksten er en glad periode, og det må rollinger have lov til at være glad for, før voksenlivets udfordringer møder dem…