Undertegnede har ledt efter speciallæge klinik Middelfart

Speciallæge klinik Middelfart

Undertegnede har bosat mig på Fyn og skal hermed have ny speciallæge. Jeg søger en gynækolog klinik på Fyn og har derfor søgt på speciallæge klinik middelfart og gynækolog klinik middelfart. Jeg har fundet et par vedkommende klinikker i min søgning, og jeg har desuden søgt efter klinik i telefonbogen, hvor jeg bl. andet er faldet over Niels Lunde Middelfart og 2-3 lignende speciallæger i gynækologi med praxis her i nabolaget.

Jeg søger på ”gynækolog klinik middelfart” og ”speciallæge klinik middelfart” for at undersøge, om jeg også kan vælge et stk kompetent klinik til min ældste pige. Nadia har sidste år haft tegn på celleforandringer og var derfor igennem et keglesnit, som tog lidt hård på hende. Hun er ret bekymret for at opleve turen endnu engang, og vil blive podet lidt oftere hos en gynækologisk klinik. Og hun har også hus her nær Middelfart. Finder jeg en god gynækolog klinik Middelfart vil vi begge komme der. valget falder på Niels Lunde Middelbart praksissen eller et en anden speciallæge klinik i Middelfart og omegn, som jeg har fundet frem til. Valget kræver lidt samtale og en del sammenhold af sådan noget som hvornår de har åbent, telefontider og deres tilbud.

Jeg vil desuden gerne være tilknyttet en god og dygtig gynækolog klinik Middelfart, som følge af, at jeg mærker lidt vanskeligheder ved menopausen og lider af ture med hede, så mit inderste undertøj oftest er helt vådt. Symptomerne ønsker jeg at have en gynækolog som fx Niels Lunde Fyn eller lignende til at undersøge. Måske er det muligt, at jeg kan få virkende kur, der stopper hedeturene.