Vedrørende at fremfinde en efterskole Midtjylland der matcher min drengs interesseområder

Her for tiden går efterskolesnakken flittigt. Min søn har taget initiativet, og som forældre bakker vi ham op. Dette gælder især i fald drengen går efter en efterskole Midtjylland - http://www.kongenshusefterskole.dk/om-skolen/mer-einformation/efterskole-i-midtjylland-med-design-musik-og-sport.html, , så han ik er virkelig langt hjemmefra. Som mor præfererer jeg helt ærligt en efterskole Midtjylland snarere end f. eks. en storby skole.

Sønniken vil gerne bruge mere tid på træning og fitness, kost og programmering. Den ældste vil gerne starte til boksning, har interesse i mad og motion og drømmer om at være med til den der robotbygningskonkurrence. Så knægten og jeg går efter et styks efterskole Midtjylland, hvor min søn får tid til at efterprøve hobbyen med programmering og træning.

En af sønnens barndomsvenner skal også på efterskole Midtjylland eller Nordjylland. De 2 unge mænd er begge gode til teknik og programmering, men vennerne ved ikke 100 procent om de vil på samme efterskole Midtjylland. Det er jo beroligende at være to afsted de første dage, men faktisk er drengene blevet rådet til at ikk at drage afsted med vennerne på efterskole Midtjylland så de virkelig skal få nye venner og stå på egne ben.