Vedrørende slyngrensning, glasblæsekabine og blæsemiddel

Min storebrors virksomhed arbejder med brug af slyngrensning » katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning,, glasblæsekabine » katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning, og salg af blæsemiddel {katalog.prebenz.dk/blasning}. Er den slags også uvist for jer læsere? Indrømmet, jeg aner ikk meget om slyngrensning, blæsemiddel og glasblæsekabineSom følge af det har jeg internetsøgt lidt, så jeg kan samtale bare lidt sammen med min bror og have en forståelse af, hvilke arbejdsopgaver han udfører.

Med slyngrensning kan man bl.a. at skure emner med en bredde på maks tre gange tre meter. Slyngrensning forekommer i sådan et særligt anlæg, og han ophænger emnerne. Ved slyngrensning bli’r bittesmå kugler i metal varpet mod et givne produkt, som dermed slutter med at være helt skurede. Hvad man behandler med slyngrensning forstår jeg ik, så det planlægger jeg at spørge om.

Blæsemiddel bruges jævnligt til behandling af overflader – eksempelvis i en glasblæsekabine eller ifm slyngrensning. Til blæsemiddel benytter min broder fx stålshot, plastgranulat, jerngrit eller glasperler. Det er sikkert glasperler min bror gør brug af til blæsemiddel i denne her glasblæsekabine.

En glasblæsekabine kan man for eksempel gøre brug af til glasblæsning og hvis man sandblæser det her emne opnår du et mattere udslag end ved hjælp af glasblæsekabine. Undertegnede aner ikk helt, på hvilken måde en glasblæsekabine fungerer, men konstruktionen kan sikkert på samme tid være praktisk til knive.