Vedrørende vores kommende beboer, støjhegn eller Skagenshegn

Familieforøgelse og ny shopping. Vi udvider snart med en sød lille shæfer, kæresten og jeg, og som følge af det tog jeg og ham og oppede os til noget, som vi begge alt for længe har forhalet. Ham og jeg skal indkøbe 1 hegn rundt om matriklen. Den beslutning er jo en større ting & ikke et anlægsarbejde, vi liiige ordnede mens jeg er begyndt at finde diverse ting derud til og komme ud i haven. Meen i denne uge må det altså blive besluttet. Så dukker uenigheden op om det skal være et romantisk Skagenshegn eller et praktisk og skærmende støjhegn.

Romantiske jeg er lidt faldet for et klassisk Skagenshegn. Et Skagenshegn er flot hvidt og klassisk og jo en kende typisk dansk. Det syner passende i højden, og hegnet stemmer rigtig fint med mine håb vedrørende en masse klatreplanter ved vores kridhvidt indhegning som et Skagenshegn er.

Min kæreste André foretrækker støjhegn, der forståeligt nok er et ganske nyttigt hegn og som navnet antyder hæmmer larmen fra ringvejen, som ligger nær ved huset. Jeg følger godt alle hans holdninger om et støjhegn. Undertegnede overvejer kun at et hegn som det syner virkelig tæt og højt. Det forærer os naturligvis samtidig afskærmning fra nysgerrige blikke med et støjhegn. & jeg vil os godt kunne sætte lyserøde planter ved hegnet.

Ville I gå efter det lækre Skagenshegn eller i stedet det praktiske men måske kedelige støjhegn, såfremt I læsere lige som man mand og jeg levede lige op af en larmende vej og ska’ vælge mellem hegn? Inden længe skal ha’ købt det endelige hegn.